Fietsverhuur Het Drents Friese Wold / ATB Clinics


Fietsen in Drenthe begint bij de fietsverhuur in Hoogersmilde

 

scroll-down-button-1.2

atb-clinics

Fietsverhuur Het Drents Friese Wold / ATB Clinics


Fietsen in Drenthe begint bij de fietsverhuur in Hoogersmilde

fietsverhuur

Fietsverhuur

Een fiets huren in het Drentse Hoogersmilde? De fietsverhuur bevindt zich direct bij de ingang van Het Drents Friese Wold, een prachtig gebied waar u eindeloze fietstochten door het Drentse en Friese landschap kunt maken. Ook het Dwingelderveld en het Fochtelooerveen zijn vanaf de fiets verhuur in Hoogersmilde goed bereikbaar.

U kunt bij ons terecht voor een:
damesfiets en herenfiets met 7 versnellingen, elektrische fiets (e-bike), professionele mountainbike MTB / ATB, tandem, bakfiets, hondenkar, kick-bike en nog veel meer

Fietsverhuur “Het Drentse Wold”  |  Bosweg 10A  |  9423 TA Hoogersmilde  |  Tel. 0592-459946

Fietspakket


atb-clinics

ATB-Clinics-verhuur

Mountainbike ATB / MTB verhuur en clinics

Kom ook eens mountainbiken in Drenthe. De prachtige bossen van het Drents Friese Wold met avontuurlijke hoogteverschillen en de afwisseling tussen bos, water en heide maken een tocht door het Drents Friese Wold compleet! Tegenover de fietsverhuur in Hoogersmilde start de ATB route van Hoogersmilde Diever Appelscha.

Bij de fietsverhuur zijn professionele volwassen en kinder ATB ’s in diverse uitvoeringen en formaten te huur. Vanaf de fietsverhuur in Hoogersmilde worden voor groepen ATB clinics georganiseerd. Een erkende instructeur is ook je gids. Hij leert je de juiste technieken en bezorgt je een onvergetelijke ervaring!

Informeer naar de mogelijkheden en speciale arrangementen in combinatie met de huur van een bungalow op vakantiepark “Het Drentse Wold”


 

Vanaf het park worden regelmatig ATB – Clinics georganiseerd. De erkende instructeur geeft uitleg en is uw gids. Met veel passie en enthousiasme leert u bij ons het echte biken! Meer controle, een goede balans en al doende heerlijk bezig zijn!

Informeer bij de receptie naar de mogelijkheden en speciale arrangementen in combinatie met de huur van een bungalow.

Contact